Afbeelding
Baan & toekomst

Cooper Consumer Health B.V.

Commerciële bijdrage

Mensen worden zich steeds meer bewust van hun eigen gezondheid. Budgetbeperkingen hebben efficiencyverbeteringen in de gezondheidszorg op gang gebracht. Tegelijkertijd veroudert de bevolking in het Westen. Binnen al deze ontwikkelingen neemt het belang van zelfzorg toe. 

Cooper Consumer Health B.V. is een van de top 3 ondernemingen in Nederland op het gebied van zelfzorggeneesmiddelen, gezondheidsproducten, farmaceutische grondstoffen en ongediertebestrijdingsmiddelen. Cooper Consumer Health B.V. is gespecialiseerd in de productie, verkoop en distributie van zowel eigen merken als producten van derden. In Nederland wordt de verkoop en marketing gedaan voor merken zoals Dagravit, Valdispert, Shiepz, Dampo, Natterman, Deoleen, Roter, Vision en Excilor. 

Cooper Consumer Health B.V. produceert de meerderheid van de producten in haar productiefaciliteit met GMP-licentie, gespecialiseerd in de productie van (filmomhulde) tabletten, sachets en capsules in flesjes en blisterverpakkingen. Vemedia produceert daarnaast ook voor andere fabrikanten.

Onze medewerkers zijn van groot belang. We zijn trots op onze cultuur van ondernemerschap, creativiteit, ambitie en excellence in execution. Wij gaan respectvol om met al onze stakeholders. Wij zoeken regelmatig nieuwe collega’s onder meer in productie, techniek, marketing en finance. 

Bezoek onze website www.cooperconsumerhealth.nl voor meer informatie. 

Wil jij ook meewerken aan een gezondere wereld? Stuur een mailtje met je cv naar recruitment@vemedia.nl. Wij nemen direct contact met je op!