Afbeelding
Foto: Anouska Grundeken

Samen jouw sensor voor techniek ontwikkelen

JUMO is een van de leidende producenten in de industriële sensor- en automatiseringstechniek. Het grootste deel van het succes van JUMO hebben we te danken aan onze mensen. Wij bouwen op de kennis en ervaring van onze huidige medewerkers en verwelkomen hierbij ook graag kennis en kunde van nieuwe collega’s.

JUMO is daarom altijd op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde medewerkers in het team waar betrokkenheid, samenwerking en ontwikkeling vooropstaan. Voor onze salesafdeling en onze afdeling Engineering & Service kunnen we nu de meeste uitbreiding gebruiken. 

Het maakt minder uit hoeveel ervaring je nu hebt, het is vooral belangrijk wat jij wilt leren! Er wordt verder gekeken dan de achtergrond van de (nieuwe) medewerker en het is veel belangrijker om te kijken naar wie je bent en wie je wilt worden. Als je betrokken, gemotiveerd en een teamplayer bent dan bouwt JUMO graag samen verder aan jouw carrière.

Werken in de techniek is heel divers en nooit saai! Ook als je geen technische functie hebt. “Bijblijven is wel belangrijk en daarom ondersteunen we onze medewerkers en werken we aan het ontwikkelen van hun ‘sensor’ voor techniek.” Lijkt het je leuk om bij JUMO te werken?! Kijk dan op www.jumo.nl of kom langs voor een kop koffie.