Afbeelding
Foto:

Gevraagd: smaakexpert

Wij van MMR Research Worldwide bieden een uitdagende kans om te komen werken als parttime smaakexpert/producttester bij International Flavors & Fragrances (IFF) in Hilversum. IFF is een van de grootste producenten in smaak- en geurstoffen ter wereld.

MMR is een wereldwijd consumentenmarktonderzoeksbureau dat zich toelegt op innovatie voor verschillende bedrijven in de voedings-, dranken- en persoonlijkeverzorgingsindustrie. Wij voorzien talloze iconische wereldmerken en opkomende innovators van advies. Onze bedrijfscultuur is levendig, dynamisch en tegelijkertijd vriendelijk en stimulerend. Onze werkwijzen integreren wetenschappelijke precisie met creatieve gedrevenheid, wat resulteert in innovatieve onderzoeksmethoden en -technieken om het creatieve én zakelijke denken van onze klanten te ondersteunen.

In de functie van smaakexpert draag je bij aan de innovatie van zowel nieuwe als bestaande producten, en dat allemaal binnen een gezellig team. Als je nieuwsgierig bent, graag nieuwe dingen uitprobeert en oog hebt voor detail, dan zou dit weleens de perfecte baan voor jou kunnen zijn.