ZorgStart begeleidt je naar een (leer)baan in de zorg.
ZorgStart begeleidt je naar een (leer)baan in de zorg. Foto:

Als solliciteren een stap te vroeg is

Misschien kijk jij af en toe naar vacatures in de zorg maar heb je nog niet gesolliciteerd omdat je twijfelt over jouw werkervaring of je hebt geen geschikt diploma. Heel herkenbaar. Mensen die zich aanmelden bij ZorgStart hebben een onderbuikgevoel dat zegt: ik wil graag iets betekenen voor een ander, maar ik weet niet hoe ik dit moet aanpakken. ZorgStart helpt bij de ontdekkingstocht naar dit gevoel en zoekt hier samen met jou realistische mogelijkheden bij. 

ZorgStart is voor iedereen die nog niet in de zorg werkt en wil ontdekken of de zorg iets voor hem of haar is. Via www.zorgstart.nl kun je je op elk moment online aanmelden en starten. In vier stappen begeleidt ZorgStart je naar een (leer)baan in de zorg. Bij de intake ontmoet je jouw ZorgStart-coach en met hem of haar ga je je oriĆ«nteren, werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en zet je uiteindelijk de stap naar werk. 

Wat past bij mij en wat is haalbaar qua baankansen in de zorg? Het antwoord op deze vraag vind je bij ZorgStart! Aanmelden bij ZorgStart is gratis en vrijblijvend en ZorgStart werkt altijd persoonlijk en op maat. Wil je meer informatie voordat je je gaat aanmelden? Neem contact met ons op via 06-34121592 of info@zorgstart.nl.